Natuurlijk ouder wordenLijntjes en Rimpels - huidverbetering, gezicht-verjonging en revitaliseren van de huidFiller behandeling bij Pasman Esthetics

Pasman Esthetics gebruikt alleen de beste dermale fillers om huidlijntjes en rimpels te elimineren en te reduceren, uw gezicht contouren te herstellen en uw huid van binnen uit weer in balans te brengen. Een professioneel consult is bij ons gratis en zonder verplichting.


Het effect van de natuurlijke veroudering

In verloop van tijd bezwijkt ook uw huid aan het verouderingsproces. De zwaartekracht en een disbalans in aanmaak versus afbraak zijn hier debet aan. De huid verliest zijn elasticiteit, soepelheid en stevigheid wat lijdt tot meerdere lijntjes en rimpels in het gezicht. Naarmate de leeftijd vordert worden deze lijnen en rimpels dieper en daardoor meer zichtbaar. U wordt ouder en dat ziet u in de spiegel.

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel dat in uw lichaam voorkomt en speelt een belangrijke rol in de hydratatie van uw huid. Door de enorme vocht-bindende capaciteit geeft het volume en zorgt voor die belangrijke elasticiteit van de weefsels. Na uw dertigste levensjaar neemt de productie van uw natuurlijke hyaluronzuur af en zullen de verschillende weefsels gaan veranderen. De jeugdige gezonde uitstraling gaat verdwijnen.

natuurlijke veroudering

Wat gebeurt er met mijn uiterlijk?

Ongeacht hoe goed uw genen ook zijn, alle huidtypen verliezen uiteindelijk hun souplesse. De gezichtsverhouding verandert, het weefselvolume neemt af en de huid wordt dunner. Het gevolg hiervan: uw wangen gaan zakken, uw kin wordt slap en het gezicht wordt breder in de richting van de hals. Het zakt als het ware in elkaar met een toenemend aantal plooien in het gezicht. Het resultaat: de jeugdige ‘V’ draait langzaam om en uw toegenomen leeftijd wordt steeds meer zichtbaar.


Welke huidgebieden worden het meest aangedaan?

Het leeftijdsgebonden vochtgebrek en de vertraging van celvernieuwing in de huid lijdt dus tot een duidelijk verlies van elasticiteit, tonus en souplesse. In het gezicht zijn de diepere rimpels vooral te zien rond de neus en de mond en soms ook rond de kin. Wat hoger op zijn de jukbeenderen en de wangen vooral aangedaan door het verlies aan volume van de onderliggende weefsels.

De effecten van deze veroudering zijn niet alleen toe te schrijven aan de veranderingen van de huid. Ook de vorm en dichtheid van de aangezicht-beenderen veranderen, het natuurlijke gezichtsvet neemt af en het steunweefsel verliest zijn kracht waardoor de anatomische structuren met de zwaartekracht mee gaan zakken. Dit is meestal goed terug te zien in een prominente neus-lippen-plooi en/of een toename van de mondhoeken-plooi. In meerdere wetenschappelijke onderzoeken naar de inschatting van de leeftijd van een bepaald persoon wordt dit vaak geassocieerd met een hogere leeftijd.

Maar niet alleen het gezicht is aangedaan. Ook de handen geven uw leeftijd weg wanneer de bloedvaten en de botten meer zichtbaar worden op de handrug. En hoe sneller het volume van deze onderhuidse lagen verdwijnt, hoe eerder u als ‘oud’ wordt bestempeld.

natuurlijke veroudering 3


Het geheim van het terugdraaien van de omgekeerde ‘V’

Het herstellen van het ‘V’-effect is de sleutel naar een jonger en frisser uiterlijk. In plaats van het behandelen van de individuele rimpels, is het beter om het gezicht het juiste volume op de correcte anatomische plaats terug te geven. Door het gebruik van de beste producten kunnen onze medische specialisten uw gezicht weer in de optimale ‘V’-vorm terug brengen. Uw gezicht zal weer in zijn natuurlijke staat worden hersteld met een gezonde en frisse uitstraling.

de omgekeerde V

Fillers voor de huid - niet alleen volume & vormgeving

Het ‘V’-effect in het gezicht kan worden bereikt met verschillende soorten fillers. Wanneer een filler wordt geïnjecteerd, wordt de gel-matrix onder de huid hersteld waardoor allerlei natuurlijke huidprocessen opnieuw worden gestimuleerd. De verstoorde balans in huid-opbouw en -afbraak wordt als het ware nieuw leven ingespoten.

Bijvoorbeeld voor huidgebieden met veel verlies van stevigheid gebruiken we het product Radiesse® voor een èxtra stimulans; de calcium-micro-bolletjes in deze gel stimuleren de productie van het lichaamseigen collageen wat de natuurlijke stevigheid versterkt. De huid wordt weer als vanouds gestimuleerd om te verjongen. Dit zichtbare resultaat houdt minimaal 12 maanden aan maar vaak ook langer.

Bij Pasman Esthetics gebruiken we enkel de meest geavanceerde fillers van het moment. De injecterende specialist zal u de beste optie voor uw specifieke huidprobleem adviseren hetgeen moet resulteren in het resultaat waar u naar verlangt. Gewoon omdat u het waard bent.


natuurlijke veroudering 2
natuurlijke veroudering 3